i samarbeid med

Nyheter

2020-02-10 - Guro Waksvik (tekst og foto) Egil Hofsli (tekst) Ingrid Almås (foto)
Tilfredse kursdeltakere i Sola

SOLA: I Nordea-prosjektet KUL-TUR Rogaland er første runde med kursdager nettopp avslutta. Siste kursdag ble gjennomført i Sola, der kulturskolesatte var samlet for å bli enda bedre på å promotere kulturskolen i sosiale medier.

2020-01-31 - Guro Waksvik (tekst og foto) Egil Hofsli (tekst) Ingrid Almås (foto - kollasj fra Haugesund)
Kursdager i Sauda og Haugesund: – Nyttig kompetansepåfyll

HAUGESUND/SAUDA: I Nordea-prosjektet KUL-TUR Rogaland er en i gang med første runde med kursdager. Torsdag ble første kursdag arrangert i Sauda, fredag ble tilsvarende kurs arrangert i Haugesund. Fredag 7. februar er så Stavanger stedet kulturskolesatte samles for å bli enda bedre på å promotere kulturskolen i sosiale medier.

2020-01-30 - Egil Hofsli (tekst) Ingrid Almås (foto)
Kompetansepåfyll for 200 kulturskoleansatte i Rogaland

SAUDA: Nå sparkes Nordea-prosjektet KUL-TUR Rogaland for alvor i gang. Torsdag 30. januar arrangeres første kursdag i Sauda, og innen kort tid arrangeres samme kurs i Haugesund og Stavanger.

2020-01-29 - Egil Hofsli (tekst)
Hennika og sju unge til får mentorhjelp fra Ella Marie

OSLO: Nå er det klart hvilke åtte, unge musikktalent som gjennom Nordea-prosjektet KUL-TUR skal få mentorhjelp fra den kjente artisten Ella Marie Hætta Isaksen våren 2020. De åtte er ...

2020-01-20 - Egil Hofsli (tekst) Ingrid Almås (foto)
Første prosjektledersamling gjennomført i Rogaland

STAVANGER: Nordea-prosjektet KUL-TUR er i gang i Rogaland. Sist fredag var prosjektledere fra deltakerkommunene samt kulturskoleledere samlet til første prosjektledersamling. Om snaue to uker tar prosjektet virkelig av, når kursdager på tre steder samler 200 kulturskoleansatte.

2020-01-01 - Hege Arstad (tekst)
"Nye kulturskolebanken" med enda større kundefokus

OSLO: Kulturskolebanken fyller seks år 1. januar 2020. Norsk kulturskoleråd og Nordea synes seksårsdagen passer ypperlig for å ønske kulturskoleansatte og andre med interesse for kulturskolen velkommen inn i helt nye lokaler med ny innredning.

Norsk kulturskoleråd

Egil Hofsli

Redaktør for nettstedet kulturskolebanken.no.